Nejnovější recenze ze sekce Potahy na pálky
normální obvyklé
Spokojenost s rychlostí, spinem a kontrolou potahu.
Potah je na úrovni Tenergy a je lacinější.
- Perfektní na bloky, pro soupeře nepříjemný při kontrech, možnost zahrát variabilní údery, což je u potahu Anti docela překvapující.
- Nakupoval jsem pro kamaráda, takže dosud nemám konkrétní hodnocení k dispozici.
- kvalitní útočný potah s kontrolou
- kvalitní obranný potah s výpadkovým útokem
- Záleží na stylu hry, pro mne vyhovuje, výborná kontrola míčku, Záleží na stylu hry, výborná kontrola, problémy pro protihráče.
- Velice dobrý potah. S agresivním útokem
V kombinaci s rychlým prknem klenon mezi klenoty
- Kvalita/cena
- Tento potah je populární,nic víc,protože s ním hrají světoví hráči.
- Vysoká cena. Malá výdrž,za chvíli byl ohraný a nedalo se s ním hrát. Musel jsem řešit tuhle situaci,střídal jsem spousty potahů,snad i Donic,který měl ještě menší výdrž. Nakonec jsem zvolil Palio blitz 47,5 max a ten byl za přijatelnou cenu a dlouhá výdrž. Má srovnatelné parametry jako Tenergy 05.
Tenergy už bych si nikdy nekoupil. Jsem s Palio blitz velmi spokojený.
- Dobrá kontrola.
Záleží na dřevu, já jsem spokojen.
- za danou cenu asi více těžko pořídit
- Tento potah, je velmi rychlý a má velkou kontrolu. Točivost je úžasná. Tibhar 5Q VIP splňuje pro moji agresivní hru,všechny požadavky.
Střídal jsem léta různé potahy, a hledal jsem ten pravý.
Bohužel nejsem už nejmladší, takže až teď jsem našel ten správný potah pro moji zatím ještě agresivní hru.
Kontrola a rychlost je to, čím mě tento potah zaujal a doufám, že ještě několik let ho budu využívat. Zatím tu rychlost tohoto potahu v ramci možností zvládám.
- CENA
BOBRÉ
- Kotrola, spin
- O něco menší rychlost. U potahu avizovaná tvrdost 35 je zavádějící.
- Potaš spíše střední tvrdost než měkký.
Výhodou je kontrola. Rychlost se zvedá v čase při postupné menší lepivosti potahu.
Přesnost úderů s tímto potahem je uspokojivá. Dobře reaguje i na chop protihráče.
- spokojen
spokojen
- Opravdu velmi účinná rotace i s plasťákem jak pro horní rotaci, tak i pro čop (jen se to ještě pořádně naučit), když se povede, má s tím problém i o 2 třídy lepší hráč než jsem já. Dobrá kontrola.
- Samozřejmě že je pomalejší topspin, ale to je jasné z charakteru gumy.
Určitě plus, hlavně pro hráče, kteří už nejsou tak rychlí za stolem.
ok